Laatste Nieuws

Nova Capital koopt drukbezocht winkelcentrum Kanaalpassage en naastgelegen PLUS supermarkt in Stadskanaal

21-11-2023 09:20:52

Nova Capital heeft voor haar nieuwste vastgoedfonds Kanaalpassage CV het drukbezochte overdekte winkelcentrum Kanaalpassage gekocht, inclusief naastge…

Lees meer

Action-ceo Hajir Hajji: baas van een bedrijf dat 28 miljard euro waard is

17-11-2023 12:05:23

Action blijf een ongeëvenaard groeiverhaal, met sinds vorig jaar Hajir Hajji aan het hoofd. Ze is uitgegroeid tot leider van een Europees bedrijf met …

Lees meer

Nova Capital investeert in dagelijkse boodschappen!

Nova Capital is initiatiefnemer en beheerder van Nederlandse vastgoedfondsen, met jarenlange ervaring en een focus op (wijk)winkelcentra. Onze (wijk)winkelcentra bestaan uit één of twee supermarkten en een goede mix van overige winkelruimtes voor met name de dagelijkse benodigdheden. Dit soort "boodschappencentra" heeft weinig hinder van conjunctuurschommelingen en is daarmee een toekomstbestendige vastgoedbelegging. De vastgoed-CV’s van Nova Capital presteren uitstekend, met prima cashrendementen en conform prognose!

Nova Capital ziet het als haar missie om investeerders toegang te bieden tot de aantrekkelijke rendementen van de professionele vastgoedmarkt tegen aanvaardbare risico’s en redelijke vergoedingen. Bij de selectie van het vastgoed en het opzetten van de fondsstructuur gaat Nova Capital zorgvuldig te werk en stelt daarbij het belang van haar relaties voorop. De vastgoed-CV's van Nova Capital zijn voor vennootschappen geschikt als invulling van een Herinvesteringsreserve (de zogeheten "HIR").

De website van Nova Capital maakt gebruik van Cookies. Door deze website te bezoeken, stemt u hiermee in. In ons Privacy Statement kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Lees meer

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Wilt u informatie ontvangen met betrekking tot nieuwe beleggingen en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie als eerst. Door in te schrijven gaat u akkoord met ons privacy statement.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.